Bjørn Engen Kjøkkensenter

Med over 35 års erfaring som byggmester og kjøkkenleverandør på Nøtterøy/Tønsberg, vet vi hva som kreves av et velfungerende kjøkken.

Basert på solid fagekspertise og erfaring, skreddersyr våre kjøkkenkonsulenter og egne byggmestere din kjøkkendrøm og utnytter rommets potensiale til det fulle. Velger du en totalpakke, leverer vi alle nødvendige håndverkstjenester, slik at din nye kjøkkenhverdag fungerer fra dag én. Gjennom våre leverandører tilbyr vi løsninger med plass til personlighet. Velkommen til vår utstilling og inn i vår kjøkkenverden!

Gasellebedrift 2019

Vi er stolte over å være på listen over norske Gasellebedrifter i 2019. Det betyr at vi har en god utvikling og en solid vekst, og dette inspirerer oss til å fortsette å gjøre det vi er gode på; kvalitet, trygghet og service.

Hva er gasellene?
Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene bedriftene. Det kåres en nasjonal vinner og vinnere i alle landets fylker, og av alle aktive bedrifter med omsetning over 1 million kroner er det kun rundt 5 prosent som får denne betegnelsen hvert år.