30 års garanti

Ved å velge et kvalitetskjøkken fra Huseby får du garantier som strekker seg langt utover gjeldende grenser for kjøpsloven. For SIGNATUR gis det 30 års funksjonsgaranti.

Fronter

Fronter produseres i eik, MDF (Medium Density Fiber) eller i høytrykkslaminat. I tillegg produseres modelluavhengige fronter som sjalusi i stål.

Skap

Hengslet med ”snap-on-hengsel” med 110 graders åpningsvinkel. Dempere på alle dører, skjult inne i hengselet. Leveres ferdig montert med forhåndsjusterte dører (unntak er store hjørneskap som leveres flatpakket).

Skuffer / bakker

Huseby gir deg to valgmuligheter. Kvalitetsskuffer i fargelakkert stål (Terra Black) eller finérte treskuffer som matcher skrogene perfekt. Teleskopskinner med heluttrekk og selvinntrekk de siste centimeterne. Eksklusiv dempefunksjon som standard. Skuffer og bakker leveres som standard med antisklimatter i lekkert design. Filtmatte kan også leveres. Det finnes flere smarte og funksjonelle innrednings-systemer for skuffene.

Glassdører

Innlisting av glass på skikkelig håndverksvis med gjærede trelister (gjelder de fleste modellene). Sprosser blir frest i heltre, kappet og tilpasset hver eneste dør før sammensetning og montering på dørramme.

Innredninger

Innredningselementer til skuffer og skap i finért hvitpigmentert bøk. Uttrekkbare innredninger i antrasitt farge. Det finnes flere smarte og funksjonelle innrednings-systemer for skuffer og skap.

Skrog

Trefinér på begge sider og kantlist på topp, bunn, hyller og sider. 5 strøk miljøvennlig hvitpigmentert lakk. Alle synlige kanter følger samme farge som fronten. Velger du et Huseby-kjøkken slipper du ekstra dekksider der skrogsiden skal være synlig. Hos Huseby er nemlig synlige sider en del av skapet, og dette gir et meget profesjonelt og enhetlig utseende på et møbelkjøkken.

Sokler – Foringer – Takavslutning – Gesims-/Lyslister

Sokler i MDF/spon, finért i eik/bøk på én side. Endesokler i MDF/spon, finért begge sider og kantlistet eik/bøk i fremkant. Foringer leveres i 16 mm spon, finért én side i eik/bøk og overflatebehandlet som front. Takavslutninger leveres i MDF eller spon, finért på én side i eik/bøk. Kantlistet én langside. Tykkelse 16 mm. Profilerte gesims- og lyslister om-mantlet med finér i eik, eventuelt foliert for fargelakkering.

Generelt

Alle seksjoner blir forsvarlig emballert for å sikre en skadefri transport helt frem til kunde,. (unntak: store hjørneskap som blir levert flatpakket). Treverk er et levende materiale hvor det kan fremkomme avvik i farger og struktur. Det skjer dessuten en naturlig forandring av materialet over tid. Huseby tar forbehold om eventuelle avvik i gjengivelse av tresorter og overflater/ farger i katalogen og kan henvise til prøver som kan sees hos Huseby-forhandleren. Det tas også forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i sortiment.