30 års garanti

Ved å velge en kvalitetsgarderobe fra Huseby får du garantier som strekker seg langt utover gjeldende grenser for kjøpsloven.
For SIGNATUR Møbelgarderobe gis det 30 års funksjonsgaranti.

Skrog

Ekte trefinér på begge sider og kantlist på topp, bunn, hyller og sider. 5 strøk miljøvennlig lakk. Alle synlige kanter følger samme farge som fronten. Hengslet med ”snap-on-hengsel” med 110 graders åpningsvinkel.

Skuffer / bakker

Alle skuffer og bakker er laget i heltre, oljet bøk. (unntak er skuffer i oppvask benk) Teleskopskinner med fulluttrekk og selvinntrekk de siste centimeterne. Eksklusiv dempefunksjon som standard. Innredningselementer til skuffer og skap i heltre bøk og krom.

Generelt

Alle seksjoner blir forsvarlig emballert for å sikre en skadefri transport helt frem til kunde. Treverk er et levende materiale hvor det kan fremkomme avvik i farger og struktur. Det skjer dessuten en naturlig forandring av materialet over tid etter hvert som treverket modnes.

Huseby tar forbehold om eventuelle avvik i gjengivelse av tresorter og overflater/ farger i katalogen og kan henvise til prøver som kan sees hos Huseby-forhandleren. Det tas også forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i sortiment.