30 års garanti

Ved å velge et kvalitetsbad fra Huseby får du garantier som strekker seg langt utover gjeldende grenser for kjøpsloven.

For Huseby BAD gis det 10 års funksjonsgaranti.

Hengsler

Hengslene er skjult og laget i helmetall. Hengslene har justeringsmuligheter i alle tre retninger og kan åpnes 110 grader. Hengslene har innebygget lukkemekanisme. Til noen spesielle seksjoner benyttes hengsler med andre åpningsvinkler.

Hengslene er av såkalt snap-on-typen. Dørene kan derfor enkelt frigjøres fra skapet uten bruk av verktøy.

Skuffer / bakker

Stålskuff Tandembox Antaro Skuffer med sider og bakstykke av hvite, epoxylakkerte stålplater, med bunnplate i 16 mm hvit melaminbelagt sponplate. Skuffesidene er ”doble” og skjuler skinnene. Skuffene har full-uttrekk.

Skuffer med fronter med høyde 283 mm har justerbare relingstenger over skuffesidene. Alle Tandembox-skuffene leveres med demping. Vektbelastning maks 30 kg.

Skrog

Alle skrog er produsert i hvit melaminbelagt spon med 0,8 mm hvit ABS forkantlist. Sider, bunner, tak, hyller og «sammenholdende» hyller av 16 mm melaminbelagt spon i hvit utførelse.

Generelt

Alle seksjoner blir forsvarlig emballert for å sikre en skadefri transport helt frem til kunde,. (unntak: store hjørneskap som blir levert flatpakket).

Huseby tar forbehold om eventuelle avvik i gjengivelse av overflater og farger i katalogen og kan henvise til prøver som kan sees hos Huseby-forhandleren. Det tas også forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i sortiment.