Markedet byr på mange muligheter. Du bringer med deg flere ønsker. Sammen kommer vi frem til en løsning som passer – både til din bolig og til din lommebok. Det er imidlertid et par ting det kan være kjekt å ha tenkt over på forhånd:

  • Utarbeid en grovskisse: Et nytt kjøkken starter gjerne med en romskisse, hvor man avmerker vann, ventilasjon, vinduer, dører osv.
  • Ta mål: Sørg for at tegningen din har så nøyaktige mål som mulig, da har vi et godt utgangspunkt. Men slapp av; vi står for den endelige kontrollmålingen.

  • Tenk helhet: Stilen på kjøkkenet bør være i harmoni med resten av huset. Er du usikker kan du gjerne ta med noen bilder av nærliggende rom i huset.

  • Funksjonalitet – hvor i livet er du: Ulike behov gir forskjellige løsninger. Barnefamilier har andre, mer ”slitesterke behov” enn om man f.eks. er godt voksen og hobbykokk. Her kan vi komme med gode råd, basert på lang erfaring.

  • Tenk praktisk: Vasken og oppvaskmaskinen bør ikke plasseres langt unna hverandre. Det samme gjelder kjøleskapet og matlagingsområdet. Våre kjøkkenkonsulenter kan hjelpe deg med å få ”kabalen” til å gå opp.

  • Smarte valg: Innebygde skap sparer plass og gir et nettere inntrykk, detaljer som håndtak o.l. er med på å understreke den ønskede stilen. Vi kan guide deg gjennom et enormt utvalg.

  • Se kjøkkenet ditt: Ved hjelp av 3D-tegninger gir vi deg et inntrykk av hvordan det ferdige kjøkkenet vil bli. Stemmer det med bildet i hodet ditt, eller er det kanskje bedre?

  • Ett kontaktpunkt: Vi kan styre hele ombyggingsprosessen for deg. Vi koordinerer eventuelle andre håndverksgrupper som måtte trenges til f.eks. endring av røropplegg og el-opplegg, samt ny lyssetting. Som hvitevareleverandør sørger vi også for innbygging og montering av hvitevarene.

  • Gled deg: Vi tar ansvaret for at kjøkkenet faktisk passer når det skal monteres. Når den ferdige skissen foreligger, gjennomfører vi en kontrollmåling hjemme hos deg. Til slutt setter vi opp en plan for levering av kjøkkenet og eventuelt monteringstidspunkt.

Velkommen til 250 kvadratmeter med inspirasjon, smarte løsninger og solid kjøkkenkvalitet i Håndverksenteret på Smidsrødveien!